Tof3247

Om os

Logistik i balance

Vi er et logistik og supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Vi har i mere end 45 år arbejdet for virksomheder i hele Nordeuropa - og vi har skabt resultater for hver eneste.

Vi ved, at god og balanceret logistik er grobunden for konkurrencedygtige virksomheder.

Vores rådgivning er drevet af strategisk indsigt kombineret med stor praktisk erfaring. Vi er din sikkerhed for løsninger, der er leveret til tiden, på budget og skaber resultater på bundlinen.

Kerneydelser? 
Vi rådgiver om logistik, lager og supply chain på strategisk og operationelt niveau baseret på analyser og gennemprøvede processer. Vi arbejder med dine eksisterende forhold, men i særdeleshed også om implementering af nye faciliteter, automatisering, processer og strukturer. Vi tager endda gerne arbejdstøjet på og står for implementeringen af vores anbefalinger. Det har vi altid gjort.

Kunder?
Vi rådgiver i alle brancher og virksomhedsstørrelser i Skandinavien og Nordeuropa. Vores kunder tæller bl.a.: B&O, Carlsberg, Elektroskandia, Saint Gobain, Lundbeck, Jysk, Coop, Netto, Dinex, Matas, Forsvaret, Arla, Elgiganten, DLG, Regionerne, OUH, Tine og mange andre.

Proces? 
Vores rådgivning er altid baseret på ekspertviden og grundigt analysearbejde, hvor vi fastsætter det rette setup. Facts er essentielle for os, da intuition og mavefornemmelser har skabt mange dårlige resultater inden for logistik. Gennem vores forarbejde og efterfølgende udbudsrunder fastlægger vi den rette løsning og automatiseringsgrad - altid til den bedste pris.  Vi følger projektet hele vejen til dørs og garanterer implementeringen.