Tof5739

Lagerautomatisering

Et konkurrencedygtigt lager i et udfordrende marked.

Et effektivt lager er et afgørende aspekt for, at din forretning kan følge med udviklingen og de større krav til tempo, effektivitet og serviceniveau, som forbrugerne har i et stadig mere komplekst marked. Lagerautomatisering vil i langt de fleste tilfælde være en fornuftig investering. Lagerautomatisering effektiviserer dit lager og optimere strukturen og arbejdsgangene på lageret. 

Lagerautomatisering er et vigtigt værktøj, når det kommer til at gøre din virksomhed klar til fremtidens marked.

   

Lagerautomatisering gør din virksomhed klar til fremtiden

Lagerautomatisering giver mulighed for at styrke jeres nuværende lager, så det fungerer langt mere effektivt. Lagerautomatisering sørger for, at din virksomhed har de optimale betingelser for at kunne vækste og følge med markedets rivende udvikling. Automatisering af dit lager vil skabe bedre processer, hvor arbejdsgange og strukturer fungerer mere strømlinet - med langt mindre spildtid.

I et marked hvor onlinehandel bliver en stadig større del af dine kunders vaner, er det vigtigt, at du sørger for at følge med udviklingen, så du bevarer konkurrencedygtigheden i et hurtigt voksende marked.

Hvis dit lager ikke fungerer optimalt, skaber det omkostningsfulde processer. Risikoen for fejl er langt større, og leveringsdygtigheden bliver mindre. Et effektivt vareflow er helt essentielt for, at du kan opretholde en god kundeservice og en konkurrencedygtig position på markedet. En automatisering af lageret hjælper dig med at accelerere tempoet, så du nemmere kan følge med bestillinger og opretholde et stærkt vareflow. Du sikrer, at ordrerne bliver sendt ud og leveret til aftalt tid, selv når efterspørgslen på dit produkt stiger.

Med lagerautomatisering kan din virksomhed opretholde en konkurrencedygtig position markedet. Du er således på forkant med den teknologiske udvikling, og din virksomhed er klar til fremtidens behov for effektivitet.

 

Lagerautomatisering sikrer et stærkere, hurtigere og mere effektivt lager

Hos Langebæk oplever vi, at lagerautomatisering fejlagtigt bliver en målsætning i sig selv for mange virksomheder. Lagerautomatisering skal snarere ses som et værktøj, der bidrager til, at du kan nå dine forretningsmål. Der skal være et klart mål med at investere i automatisering af dit lager.

Det er klart, at lagerautomatiseringen skal dække et behov og løse et problem, før automatiseringen bliver en fordelagtig investering. Lagerautomatisering bør ikke være en målsætning i sig selv.

Har du en mindre virksomhed med et begrænset lagerbehov, og fungerer manuel håndtering af lageret langsigtet for dig - i forhold til at realisere dine fremtidige målsætninger - er lagerautomatisering måske ikke den rigtige løsning for dig.

Hos Langebæk oplever vi også, at en lang række virksomheder forbigår de muligheder, som lageroptimering kan tilføre virksomheden, fordi mange fejlagtigt tror, at lageroptimering er en dyr løsning, som ikke kan betale sig økonomisk. Men for langt de fleste virksomheder vil lagerautomatisering være en investering, der vil generere større leveringssikkerhed, som i sidste ende vil give større omsætning og et mere effektivt lager med langt færre omkostninger forbundet med driften.

Selvom lagerautomatisering er en større investering, er det klart fejlagtigt at tro, at investeringen ikke tjener sig selv ind over en kort periode. Lageroptimering vil ikke kun styrke lageret og jeres arbejdsgange. Automatisering vil også hjælpe dig til at forberede virksomheden på fremtidens udfordringer.

Når vi hjælper vores kunder med lagerautomatisering, tager vores arbejde altid udgangspunkt i en grundig totalanalyse af den enkelte virksomhed, jeres nuværende situation, jeres behov og jeres nuværende processer.

Vi assisterer i alle aspekter af din lagerautomatisering:

 • Implementering af styringsværktøjer og automatiske håndteringssystemer, robotter, maskiner mv.
 • Implementering af det rette WMS
 • Lagerindretning
 • Automatiske lagersystemer
 • Plukkesystemer
 • Palleteringssystemer
 • Montagelinier
 • Rullebaneanlæg
 • Interne transportsystemer.

Vi hjælper dig med at finde frem til det automatiseringsniveau og Warehouse Management System, der passer til virksomhedens behov og udfordringer. Vi er eksperter i logistik, og vi er din vished for, at lagerautomatiseringen skaber effekt og resultater for din virksomhed.

 

Lagerautomatisering skaber effektivitet på tværs af virksomheden

Gennem lagerautomatisering styrker du effektiviteten af dit lager. Lagerautomatisering strømliner dine processer og styrker arbejdsgangene, så dit lager fungerer stærkere. Lagerautomatisering vil nedbringe fejlleveringer og mindske antallet af menneskelige fejl. Automatisering er et værktøj til at skabe bedre strukturer, et bedre vareflow og mere ensartede processer.

Når hele dit lager arbejder ens, arbejder hele virksomheden langt mere effektivt - lageret vil bruge mindre tid på de enkelte leverancer, leverancerne vil blive sendt hurtigere ud, mængden af fejlleverancer bliver mindre, og dit kundeserviceteam skal bruge mindre tid på at følge op på fejlene. Lagerautomatisering vil ikke alene styrke effektiviteten af dit lager - det vil skabe effektivitet på tværs af alle niveauer af din virksomhed.

 • Automatiske højlagre
 • Plukkesystemer
 • Pakkerier
 • Varemodtagelse og forsendelse
 • Robotanlæg
 • Montageanlæg
 • Interne buffere
 • Palletering
 • AGVer
 • Kollibaner
 • Pallebaner
 • Sorteringsanlæg